Thursday, January 27, 2022
Home > Reis > Verbeter Uw Reis Met Deze Geweldige Ideeën

Verbeter Uw Reis Met Deze Geweldige Ideeën

Reizen is spannend en kan een geweldige tijd voor u of een van de grootste hoofdpijn die je ooit zult tegenkomen als niet goed gedaan. Lees verder voor een aantal geweldige ideeën over hoe om te reizen slim en verzorgen van alle kleine dingen die als je dat niet doet, zal laten je wensen dat je thuis bent gebleven.

Als je een vrouw bent die naar het buitenland reist, zorg er dan altijd voor dat je portemonnee goed is gesloten of gezipt. Als het mogelijk is, gebruik dan een zak die niet gemakkelijk wordt geopend, of een die een ingewikkelde sluiting heeft. In het buitenland richten veel pick-pocketers zich op niet-vermoedende toeristen die niet voorzichtig zijn met hun tassen. Dingen kunnen in een kwestie van seconden worden geplukt uit je portemonnee. Beveilig uw tas om uw persoonlijke spullen veilig te houden.

Een geweldige tip om te reizen is om te gaan winkelen voor hapjes en drankjes voor uw accommodatie in uw woonplaats. Dit bespaart honderden dollars in de loop van uw reizen, omdat elke keer dat u stopt met slapen in een hotel, de meerdere uitstapjes naar automaten en de winkel in het hotel met bevroren diners en soepen zal u achterlaten met een lichtere portemonnee.

Wanneer u naar een nieuwe stad reist, probeer dan uw best om te kijken alsof u daar thuishoort: laat niemand zien dat u verloren bent. Het controleren van je kaart in het midden van de stoep is een zeker-brand Giveaway, zoals vraagt om een routebeschrijving. Vergeet niet, nieuwkomers zijn goede doelen voor zakkenrollers en muggers.

Als u van alcohol geniet, is er geen betere manier tijdens het reizen, om een nieuwe stad te leren kennen dan met een kroegentocht. Het bezoeken van meerdere etablissementen in dezelfde nacht, geeft een interessante doorsnede van de stad die je niet zou winnen op een andere manier. Bovendien maak je nieuwe vrienden.

Wanneer u met het vliegtuig reist, zoekt u naar winkels op de luchthaven die swap planken hebben. Deze planken zijn voor reizigers om boeken te brengen en te ruilen voor andere boeken. Dus als uw vlucht vertraagd is en u klaar bent met uw boek, ga dan naar een swap plank en ruil deze in voor een die u al wilde lezen!

Een geweldige manier om wat te slapen in een vliegtuig is door een oogmasker mee te brengen. Zelfs wanneer u uw ogen sluit, u nog steeds de verschillende kleuren en vormen voor u zien. Met een oogmasker, dat zal toelaten om volledig verduisterd, waardoor veel betere kans op slaap.

Zorg ervoor dat u uw creditcardafschrift controleert na uw verblijf in een hotel. Zelfs als uw factuur klopt wanneer u bij het uitchecken betaalt, kunnen extra kosten hun weg vinden in uw betaling. Soms krijgen de kamers twee keer per ongeluk een vergoeding of worden de kosten van een andere gast op uw account gezet. Als dit gebeurt, belt u direct naar de facturerings afdeling van het hotel.

Gebruik creatieve manieren om de kosten voor vlieg Bagage te verslaan. Het kopen van een grote bagage jas en een cabine Max tas zal u helpen om de maximale hoeveelheid bagage op het vliegtuig te krijgen zonder dat u extra incheck kosten hoeft te betalen. Als u niet wilt investeren in producten dan overweeg het dragen van een aantal van de kleren die u wilt meenemen in plaats van ze in uw koffer.

Bij het reizen met de auto zijn er vele manieren om geld te besparen. Eerste, pak uw auto zo licht mogelijk, dit zal helpen besparen op gas. Vervolgens, als u een auto huurt voor een grote groep, huur een SUV en het zal besparen op gas en de kosten van het huren van twee voertuigen. Ook, Verzeker uw bandenspanning is voldoende, want dit zal helpen om te besparen op gas, ook. Ten slotte, gebruik uw auto Cruise Control functie als het zal de motor efficiënt draaien en is nog een andere manier om te besparen op gas.

Als u uw laptop inpakt voor werk of recreatie terwijl u op reis bent, neem dan ook een A.V.-kabel mee. Veel hotels bieden zowel gratis high speed internet en een grote HDTV in uw kamer. Als u een AV-kabel hebt, kunt u uw computer rechtstreeks op de HDTV aansluiten en uw online inhoud rechtstreeks op het grote scherm bekijken.

Hopelijk heeft dit artikel je enkele tips en trucs gegeven over hoe je een wijze reiziger bent. In deze tijd moet je echt je ogen open houden en je verstand over je om veilig en soepel te blijven reizen. Controleer uw lijst voordat u deze uitschakelt en houd rekening met deze slimme tips.